Ce s-a mai Întâmplat cu Ghiță, "Ciobanul Vodafone"?; Povestea ascensiunii sale și... a domolirii sale

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.618 ori
<b>Ce s-a mai Întâmplat cu Ghiță, "Ciobanul Vodafone"?; Povestea ascensiunii sale și... a domolirii sale</b>Ghiță Ciobanul, așa cum îl cunoaștem din reclamele Vodafone a avut o perioadă de explozie de popularitate în urmă cu aproximativ 2 ani, când era vedea celebrelor reclame TV. Mulți s-au întrebat ce a făcut apoi Gheorghe Dănulețiu (numele său...

Ghiță Ciobanul, așa cum îl cunoaștem din reclamele Vodafone a avut o perioadă de explozie de popularitate în urmă cu aproximativ 2 ani, când era vedea celebrelor reclame TV. Mulți s-au întrebat ce a făcut apoi Gheorghe Dănulețiu (numele său real), după ce nu a mai fost imaginea campaniei respectivului operator.

Aflați că el a deschis în urmă cu 2 ani un magazin în Piața Progresului din Capitală, dar recent a decis să îl închidă. Problema era chiria prea mare și concurența de produse din zona Ardealului, oferite în magazine de specialitate din București. El intenționează să deschidă un magazin de genul mai aproape de casă, la Cluj. El construiește și o pensiune la Jina, după cum ne informează Gandul.info.

Se pare că pensiunea se va afla în apropiere de o stână, pe care turiștii o vor putea vizita. E fascinant cât de ușor putem uita de un fenomen viral și de persoana din spatele său. Cine își mai amintește de "marea ieșeală"? Cine își mai amintește de campania cu "MEGA", Cerebel și copiii săi? Ambele sunt de la Vodafone și am trecut rapid peste ele, ca si peste Ghița. Presiunea e mare acum pentru "the next big thing" în advertisingul românesc pe zona mobile.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×