Galaxy Note 7 îşi dezvăluie panoul frontal în fotografii hands-on; Se confirmă scannerul de iris!

1.338 ori
<b>Galaxy Note 7 îşi dezvăluie panoul frontal în fotografii hands-on; Se confirmă scannerul de iris!</b>Sper că v-aţi notat data de 2 august în calendare, pentru că atunci are de gând Samsung să îşi prezinte noul Galaxy Note, în cadrul unui eveniment organizat la New York. Până atunci avem încă o scăpare legată de Galaxy Note 7, de această dată sub forma..

Sper că v-aţi notat data de 2 august în calendare, pentru că atunci are de gând Samsung să îşi prezinte noul Galaxy Note, în cadrul unui eveniment organizat la New York. Până atunci avem încă o scăpare legată de Galaxy Note 7, de această dată sub forma panoului său frontal. Acesta ar confirma prezenţa unui scanner de iris la bord.

Panou frontal Galaxy Note 7

Sosind de la @Onleaks, un leakster respectat pe web şi nu numai, imaginea dezvăluie faptul că noul Note va avea un ecran curbat pe margini şi aparent va avea o diagonală de 5.8 inch. Până acum oscilam între 5.7 inch şi 5.8 inch, dar se pare că a doua variantă rămâne cea finală. O privire în zona superioară a acestui panou dezvăluie decupaje care nu existau pe Galaxy S7 Edge, ceea ce înseamnă că primim scanner de iris.

Panou frontal Samsung Galaxy Note 7

Tehnologia din spatele său implică 3 lentile, care vor creşte acurateţea recunoaşterii ochiului uman. Cele 3 orificii din porţiunea frontală confirma această abordare. Samsung va renunţa la logo-ul de pe faţa terminalului şi ar putea sacrifica şi LED-ul pentru notificări, integrat în spate prin tehnologia Smart Glow mai nou.

Rămâne de văzut cât de populară va fi aceasta modalitate de autentificare biometrică, având în vedere că nu s-a făcut deloc tam tam atunci când a debutat pe modelele Lumia 950.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×