Samsung Galaxy S6 Își dezvăluie formatul și dimensiunile Într-o serie de schițe și huse

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.576 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Își dezvăluie formatul și dimensiunile Într-o serie de schițe și huse</b>Samsung Galaxy S6 are parte de obișnuitul leak zilnic, astăzi cu o serie de schițe și huse, care ne dezvăluie dimensiunile sale. Remarcăm și prezența a câteva orificii interesante pe huse, pe care le dezbatem mai jos. &nbsp; Cei de la...

Samsung Galaxy S6 are parte de obișnuitul leak zilnic, astăzi cu o serie de schițe și huse, care ne dezvăluie dimensiunile sale. Remarcăm și prezența a câteva orificii interesante pe huse, pe care le dezbatem mai jos.

Cei de la nowhereelse.fr au pus mâna pe aceste imagini, care provin de la un producător de huse ce a avut contact cu macheta telefonului. Se pare că noul smartphone flagship de la Samsung va avea o lungime de 143.52 mm, o lățime de 70.70 mm și o grosime de 7.19 mm. îl comparăm cu Galaxy S5, care măsura 142 mm în lungime, 72.5 mm în lățime și vedem că noul venit e mai compact și mai subțire decât talia de 8.1 mm a predecesorului.

Samsung Galaxy S6 Își dezvăluie formatul și dimensiunile Într-o serie de schițe și huse

Observăm că în partea din spate a husei se află un orificiu de dimensiuni mari, care indică faptul că vom avea o camera centrată și posibil și senzor de puls în acea zona. Butoanele de volum și On/Off nu își schimbă poziția, dar în schimb difuzorul pare a fi fost mutat din spate în zona inferioară. Dacă în partea de jos a husei unul dintre orificii este pentru portul microUSB, altul pentru difuzor, oare al treilea pentru ce este?

Huse Samsung Galaxy S6

Să primim oare difuzoare stereo pe acest model? Observăm și în partea superioară două orificii, unul pentru jack audio și unul probabil pentru emițător infraroșu. în acest moment știm că Galaxy S6 ar putea sosi cu un display cu diagonală între 5.1 și 5.5 inch, procesor Exynos 7420, o camera de 20 MP și 3 GB RAM.

Husa Samsung Galaxy S6

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×