Ce se Întâmplă când combini un hoț, HTC One X și Dropbox?

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 6.844 ori
<b>Ce se Întâmplă când combini un hoț, HTC One X și Dropbox?</b>Am cont de Facebook de peste 4 ani de zile, dar niciodată nu am avut un status pe celebra rețea socială care să strângă peste 40 de share-uri în mai puțin de 12 ore. Nu este meritul meu că am găsit chestia asta, la rândul meu am preluat și am...

Am cont de Facebook de peste 4 ani de zile, dar niciodată nu am avut un status pe celebra rețea socială care să strângă peste 40 de share-uri în mai puțin de 12 ore. Nu este meritul meu că am găsit chestia asta, la rândul meu am preluat și am dat mai departe.

Despre ce este vorba?

Un posesor de HTC One X cu Dropbox activat în fundal pentru partajarea fotografiilor, a fost ușurat de telefon în Spania. Smartphone-ul taiwanez a ajuns pe mâna unui rrom român care nu a dat reset la telefon și fotografiile făcute cu HTC-ul se urcau în cloud direct în Dropbox-ul proprietarului de drept.

Acesta a ales să facă un blog pe Tumblr în care să relateze pățania. Fotografiile sunt grăitoare și vă las să descoperiți singuri despre ce este vorba. La cât de virală a ajuns treaba asta nu m-aș mira dacă autorul fotografiilor va fi descoperit în timp record.

Problema rămâne alta. Cât de greu o fi pentru companiile care produc hardware și software să facă un telefon care să nu mai poate fi utilizat când proprietarul de drept rămâne fără el?

Să fie activată o funcție prin care smartphone-ul să devină o bucată de plastic sau metal, după caz.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×