LG G5: Design metalic special, modularitate şi îmbinări nu chiar șic

Autor:  | Publicat în:  LG 1.067 ori
<b>LG G5: Design metalic special, modularitate şi îmbinări nu chiar șic</b>S-a discutat mult despre carcasa lui LG G5 şi deşi atunci când pui mâna pe telefon ai senzaţia că e fabricat din plastic, e vorba în realitate de metal. E de fapt o carcasă metalică peste care e aplicată o soluţie specială, folosită pentru a face..

S-a discutat mult despre carcasa lui LG G5 şi deşi atunci când pui mâna pe telefon ai senzaţia că e fabricat din plastic, e vorba în realitate de metal. E de fapt o carcasă metalică peste care e aplicată o soluţie specială, folosită pentru a face vopseaua să adere mai bine la metal. Respectivele substanţe au particule metalice, deci nu e deloc greşit să spunem că avem o carcasă metalică aici.

LG G5 e un telefon comod, cu aderență bună şi poate fi utilizat foarte uşor cu o singură mână. Măsoară 7.7 mm în grosime, cântăreşte 159 de grame, deci este clar mai subţire decât LG G4 şi talia sa de 9.8 mm, dar şi cu 4 grame mai greu. Acest model e mai subţire şi decât Galaxy S7 şi cu 7 grame mai greu. Are o ramă metalică solidă şi construcţie bine închegată.

Remarcăm spatele uşor curbat şi panoul frontal 3D Arc Glass, cu o curbură inclusiv în zona superioară. Modulele se înlătură apăsând un buton special ascuns în stânga jos, în lateralul telefonului. Odată apăsat butonul putem scoate capacul inferior, ce include portul USB Type C, difuzorul şi un locaş pentru baterie. El se scoate cu tot cu baterie şi e înlocuit de un modul muzical (HiFi Plus), cu tehnologie şi amplificator Bang & Olufsen, dar şi unul foto (LG Cam Plus), cu extra baterie şi butoane speciale pentru cameră, ca rotița de zoom sau butoane shutter.

Aceste module fac parte din programul LG Friends, care include şi gadgeturi externe, că o telecomandă de drone, un roboţel simpatic Rolling Bot, o cameră la 360 de grade sau un LG VR. Am remarcat şi că zona capacului se îmbină ciudat, neuniform în porţiunea inferioară a handset-ului şi că butonul Power din spate da senzaţia de fragilitate şi e zgomotos la apăsare.

Telefonul arată şi se simte excelent în palma totuşi şi vine pe argintiu, auriu, roz şi nuanţa Titan.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×