Ce și-a dorit Samsung să implementeze În Galaxy S III? (video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.548 ori
<b>Ce și-a dorit Samsung să implementeze În Galaxy S III? (video)</b>La Galaxy S III nu s-a mai spus că ar fi copiat după un produs al concurenței și în special al Apple. Se spunea că a fost făcut astfel încât să nu mai existe nicio suspiciune. Din moment ce au reușit să vândă peste 10 milioane de exemplare...

La Galaxy S III nu s-a mai spus că ar fi copiat după un produs al concurenței și în special al Apple. Se spunea că a fost făcut astfel încât să nu mai existe nicio suspiciune. Din moment ce au reușit să vândă peste 10 milioane de exemplare în mai puțin de două luni de la debutul pe piață se poate spune că S III este un succes major al Samsung pe anul în curs.

în materialul video observați care au fost planurile companiei sud-coreene, ce și-au dorit să aducă / să implementeze în smartphone-ul poziționat ca vârf de gamă. Aș putea să fiu răutăcios și să spun că am văzut clipuri similare și la Apple, dar imediat după lansarea unui produs (iPhone, iPad, etc).

SGS III în opinia celor care au conceput designul trebuia să fie mai aproape de natură, o reflecție a acesteia, apropiat de client, să-l simtă natural și apropiat. De aceea și ecranul de unlock a beneficiat de o atenție specială, sunetele să se fie precum cele pe care le auziți la o plimbare prin pădure. Las clipul să vorbească de la sine de intențiile Samsung:

Samsung Galaxy S III aduce un display Super AMOLED HD de 4.8 inch, procesor Exynos quad-core la 1.4 GHz, 1 GB memorie RAM, Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 2100 mAh. Săptămâna viitoare se spune că va primi update la Android 4.1 Jelly Bean.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III În magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×