Apple pregătește două evenimente: septembrie - iPhone, octombrie - iPad Mini (zvon)

Autor:  | Publicat în:  Apple 926 ori
<b>Apple pregătește două evenimente: septembrie - iPhone, octombrie - iPad Mini (zvon)</b>Sunt două produse care beneficiază de atenția presei de specialitate: Noul iPhone / iPhone 5 și iPad Mini. Există și o mare diferență: cu siguranță că va sosi un iPhone în 2012, dar la iPad Mini sunt doar speculațiile și nimic mai mult la...

Sunt două produse care beneficiază de atenția presei de specialitate: Noul iPhone / iPhone 5 și iPad Mini. Există și o mare diferență: cu siguranță că va sosi un iPhone în 2012, dar la iPad Mini sunt doar speculațiile și nimic mai mult la nivel oficial, deși fum fără foc nu prea are cum să iasă.

Se spune că noul iPhone / iPhone 5 va debuta într-un eveniment de presă de pe 12 septembrie, se va putea precomanda din aceeași zi și livrările încep din 21 septembrie. iPad Mini se pare că va avea parte de un eveniment aparte, alături de noua linia iPod pregătită a debuta la nivel oficial din octombrie. Erau informații cum că iPad Mini ar semăna cu iPod Touch și ar fi logic să debuteze separat și spre a nu a atrage atenția de la noul iPhone.

Mai există posibilitatea ca iPad Mini să nu debuteze pe anul în curs ci în 2013. Această tableta ar urma să concureze cu Google Nexus 7 / urmașul lui Kindle Fire și Nook tablet. Dorința Apple ar fi să nu lase nișa tabletelor ieftine neacoperită. Sunt și multe aplicații optimizate pentru iPad - peste 220.000 - care ar fi puse în valoare.

Vom vedea care sunt planurile Apple în această toamnă. Și Microsoft are câteva lansări importante legate de Windows 8 și Windows Phone 8. Fiecare companie încearcă să prezinte telefoane mobile și tablete cât mai performante spre a se poziționa bine înainte de sezonul cumpărăturilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×