Detalii despre oferta O2 pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  O2 1.651 ori
<b>Detalii despre oferta O2 pentru iPhone</b>Este oficial! Apple a ales operatorul O2 pentru a distribui iPhone in Marea Britanie, dupa cum va informam intr-un articol anterior. In timp ce lansarea oficiala e la cateva luni distanta, (9 noiembrie), putem deocamdata sa analizam tarifele lansate de O2...

Este oficial! Apple a ales operatorul O2 pentru a distribui iPhone in Marea Britanie, dupa cum va informam intr-un articol anterior. In timp ce lansarea oficiala e la cateva luni distanta, (9 noiembrie), putem deocamdata sa analizam tarifele lansate de O2 special pentru iPhone.

Cea mai ieftina optiune este cea de 35 de lire sterline pe luna (50 de euro), care include 200 de minute gratuite de convorbiri, 200 de SMS-uri si evident transfer nelimitat. Aceasta ultima optiune presupune o utilizare rezonabila a browserului telefonului, ceea ce inseamna ca vom fi limitati la 1400 de pagini web pe zi. Nu avem de-a face inca, din pacate cu un iPhone 3G, motiv pentru care banuim ca numerosi clienti din Marea Britanie vor fi dezamagiti.

De asemenea, britanicii nu vor beneficia de un model mai iefitn, de 4GB, deoarece acesta este deja depasit. Abonamentul O2 trebuie pastrat de client 18 luni, o oferta mai buna decat cea AT&T, dar totusi utilizatorii iPhone vor cheltui 899 de lire sterline (1294 euro) pentru 1 an si jumatate de folosirea a telefonului in reteaua O2. Cu peste 1 milion de unitati vandute in sub 75 de zile in SUA, iPhone probabil ne va surprinde si in Marea Britanie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×