6 ani de la lansarea primului iPhone! Azi e aniversarea iSuccesului!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.394 ori
<b>6 ani de la lansarea primului iPhone! Azi e aniversarea iSuccesului!</b>în data&nbsp;de 29 iunie 2007 se lansa primul telefon Apple iPhone și cine ar fi ghicit la acea vreme ce avea să urmeze? 6 ani mai târziu trăim într-o lume dominată de tablete, cu un iPhone care a vândut multe zeci de milioane de unități și cu...

în data de 29 iunie 2007 se lansa primul telefon Apple iPhone și cine ar fi ghicit la acea vreme ce avea să urmeze? 6 ani mai târziu trăim într-o lume dominată de tablete, cu un iPhone care a vândut multe zeci de milioane de unități și cu numeroase smartphone-uri care i-au urmat direcția de design.

Am o relație apropiată cu iDevice-urile, unul dintre primele video review-uri realizate de mine fiind cel al lui iPhone 3Gs, telefonul pe care l-am și achiziționat în 2009. El a sucombat în 2011, din cauza unor probleme de baterie. în 2009 am stat la coadă la Orange Shop de pe Victoriei, pentru a fi primul roman posesor de iPhone și a meritat fiecare secundă și fiecare bănuț, deoarece experienta unui iPhone era cu mult înaintea timpului său.

Acum Android pare a fi alegerea potrivită, în vreme ce Windows Phone nu își găsește maturitatea dorită de public, iar iOS 7 încearcă ceva riscat, care fie va prinde la public și va revoluționa, fiind cool, fie va fi un eșec total. în 6 ani s-a schimbat radical percepția față de telefoanele smart și acum toată lumea vrea unul, în vreme ce cu 6 ani în urmă, el era o "unealtă de comunicare" opțională. știți cât de mult avem de mulțumit lui iPhone pentru toate acestea?

El a împins întreg segmentul smartphone în față și asta o pot recunoaște și fanii Android. Voi ce făceați acum 6 ani?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×