Iată un GIF cu evoluția designului lui Apple iPhone de la primul model și până azi

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.261 ori
<b>Iată un GIF cu evoluția designului lui Apple iPhone de la primul model și până azi</b>în fiecare an, odată cu lansarea unui nou iPhone avem tradiționalul GIF care ne arată cum s-a schimbat designul terminalelor Apple de-a lungul anilor. Azi avem parte de încă un GIF de acest gen, pe care îl vedeți mai jos și e clar că schimbarea...

în fiecare an, odată cu lansarea unui nou iPhone avem tradiționalul GIF care ne arată cum s-a schimbat designul terminalelor Apple de-a lungul anilor. Azi avem parte de încă un GIF de acest gen, pe care îl vedeți mai jos și e clar că schimbarea e mai mare în acest an decât în predecentii.

în primul rând, Apple a lansat  in 2014 primul său phablet, iPhone 6 Plus, care oferă un spațiu de vizualizare pe ecran cu aproximativ 80% mai mare decât pe iPhone 5 de exemplu. Vedem în acest GIF cum butoanele de volum erau întâi unite, apoi separate și rotunde și acum alungite. Butonul On/Off a fost mutat lateral de această dată pe iPhone 6 si 6 Plus, iar butonul Home a devenit tot mai discret și mai puțin scos în evidență de acel pătrat imprimat pe el.

De remarcat că au fost cam 2-3 generații de iPhone glossy și mai trebuie observat că acea zonă superioară din spatele lui iPhone 6 pare a arăta cel mai puțin măgulitor dintre toate versiunile în viziunea mea și asta pentru că lasă un gol ușor inestetic în acea parte. Vedem și mutările camerei frontale în jurul earpiece-ului și modul în care marginile ecranului s-au subțiat, aproape insesizabil totuși pe ultimele 2 modele. Să nu uităm și de marginile rotunjite, devenite apoi drepte și ascuțite!

Care a fost modelul vostru preferat de iPhone și de ce?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×