Cea mai celebra clona a lui iPhone, Meizu M8 revine in atentia publicului

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.430 ori
<b>Cea mai celebra clona a lui iPhone, Meizu M8 revine in atentia publicului</b>In ultima vreme CEO-ul companiei Meizu, J. Wong vorbeste numai despre noul simbol al producatorului, telefonul M8, cea mai celebra clona a lui Apple iPhone. Tocmai au fost lansate imagini noi cu handsetul si cateva detalii suplimentare despre acest produs...

In ultima vreme CEO-ul companiei Meizu, J. Wong vorbeste numai despre noul simbol al producatorului, telefonul M8, cea mai celebra clona a lui Apple iPhone.

Tocmai au fost lansate imagini noi cu handsetul si cateva detalii suplimentare despre acest produs Meizu. Aflam prin intermediul lui J. Wong ca terminalul va fi disponibil intr-o varianta de culoare alba initial si ca se va numi simplu, M8 si nu "M8 mini one", dupa cum fusese anuntat oficial. CEO-ul Meizu a tinut sa afirme ca producatorul doreste sa lanseze telefonul in octombrie, sau noiembrie, cel tarziu.

Meizu M8 revine

Ultima oara cand il vedeam pe M8 in actiune era in cadrul showului CeBIT 2008, unde autoritatile au inchis standul Meizu, de vreme ce compania prezenta produse "clonate" ilegale in Europa. In plus, in scurta sedere a lui M8 la stand el a dezvaluit o interfata similara cu cea de pe Apple iPhone, dar intesata cu buguri si foarte, foarte lenta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×