Operatorul britanic 3 lanseaza Skypephone S2

1.758 ori
<b>Operatorul britanic 3 lanseaza Skypephone S2</b>Pe langa apeluri gratuite prin Skype, noul telefon Skypephone S2 oferit de catre operatorul 3 in Marea Britanie soseste cu servicii Internet, cum ar fi Facebook, Google sau Windows Live Messenger. Handsetul este disponibil pentru pre-comanda de 2 zile si...

Pe langa apeluri gratuite prin Skype, noul telefon Skypephone S2 oferit de catre operatorul 3 in Marea Britanie soseste cu servicii Internet, cum ar fi Facebook, Google sau Windows Live Messenger. Handsetul este disponibil pentru pre-comanda de 2 zile si va putea fi cumparat online din 27 august, sosind in magazine in data de 1 septembrie.

Specificatiile sale includ un display QVGA de 2.2 inchi, o camera de 3.2 megapixeli, suport HSDPA si pana la 4 GB de memorie externa. Skype este integrat perfect pe telefon, permitandu-va sa efectuati apeluri VoIP si sa folositi servicii de instant messaging Skype, asta in vreme ce lista de contacte a acestui serviciu este integrata in agenda telefonului.

Skypephone S2 masoara 102.7 x 45 x 14 mm, are o memorie interna de 50 MB si cantareste 95 de grame. In plus, veti putea folosi terminalul ca un modem USB, de vreme ce acesta soseste cu drivere plug and play. Daca pretul lui Skypephone S2 va fi la fel de atractiv ca in cazul primului model, atunci putem spune ca avem de-a face cu un hit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×