Cea mai nouă actualizare Windows Phone 8.1 GDR1 vine cu suport pentru tastaturi fizice; Lumia readuce În acțiune "Communicator"?

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 856 ori
<b>Cea mai nouă actualizare Windows Phone 8.1 GDR1 vine cu suport pentru tastaturi fizice; Lumia readuce În acțiune "Communicator"?</b>Disecând changelog-ul cele mai noi actualizări Windows Phone 8.1 GDR1 am descoperit și suportul pentru tastaturi fizice. Dacă WP 8.1 înlătura nevoia de butoane capacitive și chiar de buton fizic pentru camera, ei bine, acest release aduce suport...

Disecând changelog-ul cele mai noi actualizări Windows Phone 8.1 GDR1 am descoperit și suportul pentru tastaturi fizice. Dacă WP 8.1 înlătura nevoia de butoane capacitive și chiar de buton fizic pentru camera, ei bine, acest release aduce suport pentru mai multe butoane.

Inevitabil ne gândim la terminalele Nokia mai vechi, cele din Seria E și genialele lor tastaturi QWERTY fizice. E posibil ca formatul să învie în 2015, odată cu apariția suportului de acest tip. Documentația pentru Windows Phone 8.1 GDR1 a fost actualizata pe 15 decembrie și include date legate de input și timpul în care țineți apăsat un buton pentru a activă o funcție. BlackBerry Passport ne-a dovedit că există loc pe piață pentru telefoane cu tastatura QWERTY.

De ce nu ar profita și Microsoft de pe urmă acestui segment de piață? Același nou release software aduce și posibilitatea de salvare a hărților offline pe cardul microSD. Ar fi interesant ca nu doar Microsoft, ci și alte companii să producă terminale cu tastaturi QWERTY și aici știm că și HTC are potențial, dar și Samsung. Gata pentru un nou Communicator?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×