Mio Technology lansează În România ceasul inteligent Magellan Echo și camera video de acțiune MiVue M350

724 ori
<b>Mio Technology lansează În România ceasul inteligent Magellan Echo și camera video de acțiune MiVue M350</b>Astăzi, cei de la Mio Technology, unul dintre cei mai mari producători de echipamente GPS la nivel global, a lansat pe piața din România 3 noi categorii de produse printre care se numără camere video sport, computere pentru biciclete și ceasuri...

Astăzi, cei de la Mio Technology, unul dintre cei mai mari producători de echipamente GPS la nivel global, a lansat pe piața din România 3 noi categorii de produse printre care se numără camere video sport, computere pentru biciclete și ceasuri inteligente destintate pasionaților de activități sportive.

Noua camera video introdusă pe piață este numită Mio MiVue M350, un device sport rezistent la apă ce permite înregistrarea de clipuri video la o adâncime de până la 3 metri timp de maximum o oră fără întrerupere. Aceassta filmează la rezoluție Full HD și dispune de lentile cu unghi de 170 grade, deschidere f/2.8 și un senzor CMOS de 5 megapixeli.

Mio Magellan Echo

De asemenea, a fost lansat și ceasul inteligent Magellan Echo ce este disponibil în două modele și în 5 variante de culoare: roz, albastru, negru, portocaliu și gri. Acest ceas vine cu o serie de aplicații sportive preinstalate, cu tehnologia Bluetooth și cu o baterie CR2032 ce oferă o autonomie de până la 8 luni. Pentru moment, prețurile nu au fost comunicate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×