Cea mai nouă filmare din dronă a Campusului Apple e aici, clădirea e aproape finalizată (Video)

586 ori
<b>Cea mai nouă filmare din dronă a Campusului Apple e aici, clădirea e aproape finalizată (Video)</b>V-am prezentat uneori pe aici și materiale video prin care eram puși la curent cu privire la evoluția campusului Apple, o construcție uriașă care este aproape finalizată. Astăzi vedem cel mai nou material video filmat cu drona și ne declarăm de-a dreptul

Apple ar fi finalizat interiorul noului său campus în formă de OZN şi cu sticlă curbată la exterior şi evident acest progres e marcat de o filmare cu drona. Proiect prezentat de Steve Jobs în 2011, acest nou sediu a avut lucrările pornite în 2014 şi iată-l la un pas de finalizare.

Se lucrează acum la ultimele finisaje de la exterior, iar întreaga construcţie a implicat 5 miliarde de dolari ca investiţie. Panourile solare au fost montate deja pe impresionanta structura de 260.000 de metri pătraţi, amplasată în Cupertino, California. Secţiunea de cercetare şi dezvoltare este gata la nivel intern şi sunt deja scaune şi birouri vizibile prin ferestrele din sticlă.

Mai rămâne exteriorul de terminat, iar garajul din Tantau Avenue e şi el aproape gata. Există şi zone de divertisment în lucru, precum Steve Jobs Theatre, cu pereţii din sticlă acoperiţi pentru a păstra secret designul interior, ce promite să fie special. Evident va fi şi un Apple Store integrat şi uriaşa clădire va găzdui 12.000 de angajaţi.

Clădirea principală va fi ocupată din luna aprilie şi va ajunge la capacitate maximă până la final de an. Întregul parc industrial va fi gata până în 2018. Vom vedea şi zone verzi ample, restaurante, centre de fitness şi o parcare generoasă. Aceasta va fi Mecca fanilor Apple şi ar trebui să atragă mai mulţi turişti pe an decât întregi capitale europene să zicem. Urmatoarele lansări Apple au șanse mari să se desfașoare aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×