Noutăţi de la campusul Apple cel nou: "OZN-ul" a progresat semnificativ, panourile solare sunt 65% instalate (Video)

1.117 ori
<b>Noutăţi de la campusul Apple cel nou: "OZN-ul" a progresat semnificativ, panourile solare sunt 65% instalate (Video)</b>Noul campus al celor de la Apple este numit drept un adevărat OZN și asta pe bună dreptate. Astăzi avem ocazia să aflăm noi detalii despre modul în care decurge proiectul. În primul rând ni se dezvăluie faptul că panourile solare sunt instalate în

La câteva luni primim câte un update cu privire la mersul lucrărilor la Apple Campus 2, uriaşul sediu în formă de OZN care va intra în funcţiune de anul viitor. Am urmărit proiectul încă de la începutul său în 2011, în faza de schiţe, planuri şi aprobări şi acum am ajuns în faza finală. Ceea ce vedeţi mai jos este o filmare cu drona 4K ce prezintă evoluţia lucrărilor la final de an.

Instalarea panourilor solare a fost finalizată în proporţie de 65%, iar clădirea pare a fi prins contur final. Doar porţiunea centrală mai necesită lucrari şi mă refer aici la zona goală din mijlocul acestui "inel". Acolo ar trebui să găsim o zonă verde şi secţiuni de agrement. Anul viitor ar trebui să vedem şi conferinţe şi lansări la Apple Campus 2 şi zeci de mii de angajaţi se vor muta acolo.

Apple are de gând să pună în funcţiune clădirea bazându-se 100% pe energie verde, iar panourile solare de deasupra ne oferă o idee cu privire la modul în care firma din Cupertino va reuşi acest lucru. Campusul "OZN" a fost imaginat si gandit de către Steve Jobs în 2011, ca o reacţie a creşterii extraordinare înregistrate de Apple în acea perioadă.

Iniţial se vorbea despre o finalizare a proiectului în 2015, dar amânări şi mici probleme au împins termenul limită în 2017. E posibil ca şi exteriorul compus din 3000 de panouri speciale din sticlă curbata să fi contribuit la întârzieri. Steve Jobs afirmase la o întrunire cu primăria din Cupertino că nu există nici măcar o singură porţiune dreaptă din sticlă în această clădire.

Pe lângă un sediu excelent pentru creatorul lui iPhone şi iPad, Apple Campus 2 are toate şansele să devină o atracţie turistică chiar mai populară decât Apple Store-urile din New York.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×