Un nou brevet Apple, asociat lui Apple Pencil detaliază o antenă 3D şi un magnet pentru ataşarea de accesorii

840 ori
<b>Un nou brevet Apple, asociat lui Apple Pencil detaliază o antenă 3D şi un magnet pentru ataşarea de accesorii</b>Cei de la Apple primesc mai mereu noi brevete, iar astăzi aflăm despre existența unei aplicații de brevet ce detaliază folosirea lui Apple Pencil. Din schițele asociate descoperim faptul că

Odată cu sosirea lui iPad Pro în 2015 a venit şi ceea ce Steve Jobs ar fi numit o "blasfemie" şi anume un stylus al firmei din Cupertino. Apple Pencil opera în tandem cu acea tabletă şi ulterior cu varianta sa mai mică, iar azi descoperim noi brevete asociate faimosului accesoriu.

Apple Pencil

Documentele fac referire la un Apple Pencil magnetizat, care se poate ataşa la exteriorul unui obiect mai uşor, folosind o structură specială. Cum magnetismul şi aluminiul nu prea se "pupă", e nevoie de un accesoriu special, ca un soi de de agrafă sau poate o husă cu o zona metalica. Brevetul include şi detalii despre o antenă tridimensională, care poate fi montată la capătul stylusului.

Acela ar fi un soi de "capac" pentry stylus, servind şi ca antenă şi ca mecanism de conectare magnetic. Brevetul a fost depus de Apple în iulie 2015 şi având în vedere cât timp a trecut de atunci nu putem garanta că se va concretiza prea curând. Apple nu are o tradiţie prea bună cu accesoriile sale, atât Pencil, cât şi AirPods fiind uşor de pierdut.

Un ataşament magnetic ar fi o idee binevenită.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×