Cea mai nouă imagine cu Noul HTC One / M8 ne arată telefonul În versiunea AT&T

1.331 ori
<b>Cea mai nouă imagine cu Noul HTC One / M8 ne arată telefonul În versiunea AT&T</b>@Evleaks este din nou la treabă, de această dată cu o scăpare ce are de-a face cu noul HTC One. Cunoscut și drept HTC M8/ One 2/ One Plus/ Noul HTC One, acest model va debuta pe 25 martie, dar scăpările au început deja de ceva vreme. &nbsp;...

@Evleaks este din nou la treabă, de această dată cu o scăpare ce are de-a face cu noul HTC One. Cunoscut și drept HTC M8/ One 2/ One Plus/ Noul HTC One, acest model va debuta pe 25 martie, dar scăpările au început deja de ceva vreme.

Handsetul apare acum într-o variantă argintie destinată operatorului AT&T și care reconfirma camera duala din spate. Observăm și logoul operatorului american în zona din spate și nu pot decât să mă întreb câte zile sau săptămâni vor trece de pe 25 martie până la sosirea în magazine a acestui device.

Cea mai nouă imagine cu HTC One 2/ M8 ne arată telefonul În versiunea AT&T

Ce știm până acum? Ei bine, știm că noul HTC One va rula Android 4.4 KitKat cu HTC Sense 6.0, va suporta LTE, va avea o cameră frontală de 4 MP, una duala în spate, blitz dual, difuzoare BoomSound și aparent și suport pentru card microSD. La interior vom vedea probabil un procesor Snapdragon 801 și 2 sau 3 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×