Noutați la eMAG: Samsung Galaxy S4 Black Edition

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 6.175 ori
<b>Noutați la eMAG: Samsung Galaxy S4 Black Edition</b>Chiar dacă această lună a fost caracterizată în special de lansarea lui Galaxy S5, se pare că există și alte terminale ale producătorului coreean care reușesc să atragă potențialii clienți în proporții mult mai mari decât o face...

Chiar dacă această lună a fost caracterizată în special de lansarea lui Galaxy S5, se pare că există și alte terminale ale producătorului coreean care reușesc să atragă potențialii clienți în proporții mult mai mari decât o face proaspătul lansat Galaxy S5.

Anunțat la începutul acestei luni, noua versiune a lui Galaxy S4, și anume Galaxy S4 Black Edition tocmai și-a făcut debutul și la noi pe plan local prin intermediul retailer-ului eMAG. Noul Galaxy S4 Black Edition beneficiază de aceeași textură cu imitație din piele și cusături pe care am întâlnit-o la Galaxy Note 3, o trăsătură destul de apreciată a terminalului.

Telefon mobil Samsung I9505 Galaxy S4 4G Black Edition

De asemenea, acesta aduce suport LTE-A și o serie de imagini pentru background și ringtone-uri special creat. Aflăm și faptul că toate accesoriile din cutie vor fi pe culoarea neagră. Pe lângă ediția Black, au fost lansate și edițiile pe alb cu elemente aurii/roz, respectiv ediția pe negru cu elemente aurii/roz. Cu toate acestea, versiunea adusă de eMAG este cea pe negru complet, ce are un preț de achiziție de 2.149 lei în varianta de 16 GB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×