Cea mai realistă machetă de iPhone 8 primește un clip video hands-on! Iată design-ul aproape final al produsului!

1.346 ori
<b>Cea mai realistă machetă de iPhone 8 primește un clip video hands-on! Iată design-ul aproape final al produsului!</b>Acum câteva zile atât @OnLeaks, cât și designer-ul Benjamin Gesking ne prezentau două machete foarte realiste pentru iPhone 8, mockup-uri ce au rolul de a dezvălui design-ul și dimensiunile pe care produsul final îl va adopta. Astăzi vedem un

Cu doar câteva zile în urmă am avut ocazia să vedem și câteva fotografii cu cea mai realistă machetă a lui iPhone 8 de până acum, mockup ce are rolul de a dezvălui dimensiunile și design-ul pe care produsul final îl va purta. Astăzi grație unei colaborări dintre zvonacul @OnLeaks și site-ul TigerMobiles.com putem admira un clip hands-on cu această machetă foarte bine realizată după cum se poate vedea.

iPhone 8 Macheta

Până și materialele folosite par a fi unele premium și vedem încă o dată camera duală de pe spate ce este plasată vertical pe spatele device-ului, butoanele fizice pentru volum, power/unlock și mute, respectiv portul Lightning și difuzorul de la bază. Camera duală nu pare a ieși atât de mult în afară precum ni se prezenta în materialele anterioare, dar vom descoperi cum stă de fapt treaba odată ce apar și fotografiile terminalului real.

iPhone 8 Macheta

Elementul cheie de pe noul iPhone 8 va fi ecranul aproape edge-to-edge, detaliu ce ne este prezentat chiar și de această machetă reușită. Vedem panoul frontal acoperit de sticlă 2.5D și muchiile din jurul ecranului care sunt foarte înguste în raport cu terminalele iPhone de până acum. Partea mai puțin fascinantă pare a fi zona de sus, cea asociată earpiece-ului, camerei frontale și a senzorilor dedicați, zonă păstrată de către Apple și înconjurată de ecran.

Ținând seama de toate aceste materiale scăpate online în ultima vreme, aș zice că acesta este design-ul final al iPhone-ului aniversar, adică display edge-to-edge, cameră duală plasată vertical pe device și panou spate din sticlă ce va facilita încărcarea wireless. Ar fi și logic ca design-ul să fie finalizat și nu este exclus ca producția să fi debutat deja pentru ca vânzările să înceapă imediat după lansarea din septembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×