iPhone X apare într-un clip hands on de 10 secunde; Softul nu pare finisat la nivel de UI (Video)

1.367 ori
<b>iPhone X apare într-un clip hands on de 10 secunde; Softul nu pare finisat la nivel de UI (Video)</b>Așa cum știți deja, precomenzile pentru iPhone X vor începe din această săptămână, mai precis din data de 27 octombrie urmând ca la o distanță de 7 zile să înceapă și livrările propriu-zise. Se anunță un stoc limitat la 2-3 milioane de unități și

Cred că doar Apple putea să anunţe oficial un telefon mobil, pentru ca apoi să îl lanseze în magazine după 2 luni şi să urce hype-ul prin scăpări între timp. iPhone X e în continuare un mister la multe capitole şi până şi ambalajul sau este o necunoscută în această ecuaţie. Între timp avem ocazia să primim un scurt hands on video cu terminalul, pe care îl vedeţi mai jos.

iPhone X

Vă reamintesc că pe 3 noiembrie ajung în magazine primele unităţi iPhone X, iar fanii Apple vor putea da precomanda chiar de pe 27 octombrie, adică vineri. Am aflat recent că doar 2-3 milioane de unităţi vor fi disponibile la debut. Revenind la clipul scăpat pe web via Reddit, în el vedem varianta albă a telefonului cu ecran de 5.8 inch, întâi din spate şi apoi din faţă.

Cu un fundal audio pe bază de hip-hop creştin, terminalul intră pe Instagram, doar că interfaţa nu pare a se potrivi chiar 100% pe noul format de ecran. E vorba despre acel decupaj din zona senzorilor Face ID care face ca UI-ul şi header-ul Instagram să nu cadreze bine în zona superioară. Dacă acum, cu 2 săptămâni înainte de sosirea în magazine dezvoltatorii nu au calibrat încă aplicaţiile pentru ineditul format de ecran, oare când o vor face?

E drept că acest video ar putea fi mai vechi şi problema ar fi putea fi rezolvată deja. În scurtul moment când vedem homescreen-ul se vede iconul aplicaţiei TextEdit, care ar fi un indiciu că terminalul aparţine cuiva angajat la Apple sau legat de firma din Cupertino cumva. TextEdit apare de obicei pe build-uri interne de iOS înainte de lansările oficiale. Aşteptăm scăpări mai ample.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×