Noi scăpări legate de iPhone 8 dezvăluie huse şi diferite abordări de design, unele mai arătoase... altele nu prea

2.076 ori
<b>Noi scăpări legate de iPhone 8 dezvăluie huse şi diferite abordări de design, unele mai arătoase... altele nu prea</b>Avem astăzi noi materiale leak asociate lui iPhone 8, terminal ce ar urma să debuteze în această toamnă oficial. Imaginile de mai jos ne prezintă huse ale telefonului și totodată randări pentru smartphone-ul ce se va livra cu iOS 11 direct din fabrică

Dacă părea că în ultimele zile s-au mai calmat scăpările de iPhone 8, azi se revanşează printr-o serie de fotografii şi randari. Unele sunt mai arătoase, în vreme ce altele dezamăgesc. Grosul imaginilor cu huse vine de la Slashleaks şi vedem fotografiile mai jos.

Husa iPhone 8

Zona frontală merge pe abordarea cu acel earpiece şi senzorii din zona superioară, cu porţiuni de ecran în lateral, afişând iconurile de baterie si semnal. Trebuie spus că faptul că zona de earpiece neagră şi ecranul tot negru, afişând discret iconurile ne permit să nu ne cramponăm de acest design atipic. O altă scăpare afişează iPhone 8 pe alb, cu siguranţă nuanţa mea cel mai putin preferată, de vreme ce muchiile ecranului par mai groase astfel.

Husa iPhone 8

Aici apare şi o altă problemă: atunci când avem o versiune albă şi acel panou al earpiece-ului şi senzorilor e alb şi ecranul se vede pur şi simplu oribil lateral. Porţiunea cu senzorii arată ca o instalaţie, ca "maţele" unui laptop sau un experiment ingineresc eşuat. Pe de altă parte la cât de multe scăpări am văzut pe alb, probabil că se va concretiza această versiune.

Husa iPhone 8

E interesant cât de multă diferenţă face o nuanţă şi cred că şi Apple ştie asta. A se remarca şi că una dintre randări pune un simbol de amprente în zona inferioară a ecranului, readucând în discuţie improbabilul Touch ID integrat sub ecran.

Husa iPhone 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×