Noi imagini cu Oppo R7, care ne dezvăluie tehnologia ce stă în spatele ecranului fără margini a acestui telefon

1.872 ori
<b>Noi imagini cu Oppo R7, care ne dezvăluie tehnologia ce stă în spatele ecranului fără margini a acestui telefon</b>Cu siguranţă vă aduceţi aminte de acest telefon ce vi l-am prezentat &icirc;n premieră acum ceva timp. Iniţial am crezut că ar fi vorba de un exemplar realizat &icirc;n Photoshop, ca&nbsp;ulterior, după apariţia unui clip video, să realizăm ca...

Cu siguranţă vă aduceţi aminte de acest telefon ce vi l-am prezentat în premieră acum ceva timp. Iniţial am crezut că ar fi vorba de un exemplar realizat în Photoshop, ca ulterior, după apariţia unui clip video, să realizăm ca de fapt acest telefon chiar există. Iată că azi apar noi imagini live cu telefonul, în care se observă şi mai clar faptul că acesta nu are margini în ceea ce priveşte afişajul pe display, cel puţin nu în stânga şi în dreapta terminalului.

Fotografiile de mai sus le-am preluat de pe GSMArena, care la rândul lor au avut ca sursa o postare de pe Twitter. Observăm cum marginile acestui smartphone, care va asculta de numele Oppo R7, se curbează în jos, păstrând totuşi funcţia de display, chiar şi în ceastă curbură. Cum este posibil? Ei bine, pe la mijlocul lunii martie, cei de la Oppo au obţinut un brevet pentru o tehnologie care se foloseşte de optică şi care se bazează pe refracție.

Oppo R7, tehnologie ecran cu refractie

Dacă nu sunteţi familiarizaţi cu termenul, cel mai simplu mod de a vedea pe viu ce înseamnă, e să introduceţi un creion într-un pahar din sticlă umplut cu apă şi să observaţi cum cesta pare îndoit atunci când vă uitaţi la el din lateral. Practic acest lucru se întâmplă şi cu lumina din ledurile display-ului, ele sunt refractate, astfel că vor fi direcţionate către marginea rotunjită din sticlă.

Revenind la telefon, acesta va fi primul de acest gen, chiar dacă Sharp prin seria Aquos Crystal a avut deja o tentativă de telefon cu display edge-to-edge, telefonul japonezilor având totuşi nişte margini din metal care protejează ecranul de avarii fizice. Va fi interesant de văzut cât de rezistent va fi ineditul şi inovatorul telefon al chinezilor de la Oppo, iar în final nu pot să nu remarc faptul că adevăratele inovații încep să vină din China! Păreri?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×