Cea mai tare parodie iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.403 ori
<b>Cea mai tare parodie iPhone</b>Cu siguranta fanii terminalului iPhone au prea mult timp liber, de vreme ce isi permit sa creeze astfel de clipuri extrem de amuzante si destul de greu de editat. Iata opera lor, prezentarea iPhone in varianta rap: Puteti observa felul in care a fost...

Cu siguranta fanii terminalului iPhone au prea mult timp liber, de vreme ce isi permit sa creeze astfel de clipuri extrem de amuzante si destul de greu de editat. Iata opera lor, prezentarea iPhone in varianta rap:

Puteti observa felul in care a fost folosit clipul original de prezentare, versurile potrivindu-se perfect cu ceea ce spune prezentatorul, doar ca melodia foloseste o voce total diferita pentru a ne prezenta feature-urile telefonului. Am putea spune ca avem de-a face cu o prezentare iPhone in stilul rapperului Chingy, datorita tonului persoanei care canta si a accentului sau. In orice caz, clipul va ofera aproape 2 minute de amuzament continuu, fie care urati sau adorati acest telefon produs de Apple.

Clip:

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×