Un nou telefon misterios, "Liscio"

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.763 ori
<b>Un nou telefon misterios, "Liscio"</b>Telefonul misterios din imaginea urmatoare urmeaza sa fie lansat in februarie si poarta numele de Liscio, fiind semnalat recent celor de la pocket-lint.co.uk. Detaliile lipsesc cu desavarsire in legatura cu acest terminal, in special cele care ne...

Telefonul misterios din imaginea urmatoare urmeaza sa fie lansat in februarie si poarta numele de Liscio, fiind semnalat recent celor de la pocket-lint.co.uk.

Detaliile lipsesc cu desavarsire in legatura cu acest terminal, in special cele care ne intereseaza cel mai mult, specificatiile tehnice. Totusi, arucand o privire la tastatura sa, observam ca avem de-a face cu un handset multimedia. De asemenea, conform ultimelor zvonuri Liscio este produs de catre o companie britanica si nu de marii jucatori ai pietei mobile, Motorola, Sony Ericsson sau Nokia. In orice caz, terminalul aduce cu siguranta cu un Sony Ericsson, iar eleganta sa si optiunea de culoare ii va cuceri pe multi, in februarie.

Sa speram ca si pretul va fi demn de un brand misterios si probabil de feature-uri multimedia bogate, de la suport pentru orice format audio si video pe care ni-l putem imagina pana un aproape imposibil suport pentru televiziune mobila, avand in vedere faptul ca acesta este un produs european, iar europenii nu gusta mobile TV.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×