Un nou telefon misterios, "Liscio"

1.804 ori
<b>Un nou telefon misterios, "Liscio"</b>Telefonul misterios din imaginea urmatoare urmeaza sa fie lansat in februarie si poarta numele de Liscio, fiind semnalat recent celor de la pocket-lint.co.uk. Detaliile lipsesc cu desavarsire in legatura cu acest terminal, in special cele care ne...

Telefonul misterios din imaginea urmatoare urmeaza sa fie lansat in februarie si poarta numele de Liscio, fiind semnalat recent celor de la pocket-lint.co.uk.

Detaliile lipsesc cu desavarsire in legatura cu acest terminal, in special cele care ne intereseaza cel mai mult, specificatiile tehnice. Totusi, arucand o privire la tastatura sa, observam ca avem de-a face cu un handset multimedia. De asemenea, conform ultimelor zvonuri Liscio este produs de catre o companie britanica si nu de marii jucatori ai pietei mobile, Motorola, Sony Ericsson sau Nokia. In orice caz, terminalul aduce cu siguranta cu un Sony Ericsson, iar eleganta sa si optiunea de culoare ii va cuceri pe multi, in februarie.

Sa speram ca si pretul va fi demn de un brand misterios si probabil de feature-uri multimedia bogate, de la suport pentru orice format audio si video pe care ni-l putem imagina pana un aproape imposibil suport pentru televiziune mobila, avand in vedere faptul ca acesta este un produs european, iar europenii nu gusta mobile TV.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×