Ceasul Motorola Moto 360 apare pe Best Buy, cu preț de 250 de dolari, specificații complete

1.007 ori
<b>Ceasul Motorola Moto 360 apare pe Best Buy, cu preț de 250 de dolari, specificații complete</b>Ceasul Motorola Moto 360 a fost prezentat oficial deja de câteva ori, dar nu a fost lansat încă în magazine. Așteptăm debutul acestui device circular cu Android Wear la bord marcat de un eveniment Moto pe 4 septembrie. între timp gadgetul a apărut...

Ceasul Motorola Moto 360 a fost prezentat oficial deja de câteva ori, dar nu a fost lansat încă în magazine. Așteptăm debutul acestui device circular cu Android Wear la bord marcat de un eveniment Moto pe 4 septembrie. între timp gadgetul a apărut pe Best Buy, cu tot cu preț și specificații.

Moto 360 va costa 250 de dolari, se pare, iar dotările sale sunt cel puțin interesante. Acest smartwatch va include la pachet un dock, încărcător, manual și baterie Li-Ion, conform listării. Produsul este compatibil cu smartphone-urile Android ce rulează de la versiunea 4.3 în sus și vine cu suport Bluetooth 4.0, activare vocală, alertă prin vibrație și un procesor Texas Instrument.

în ultimii ani Motorola a fost printre ultimele companii care au mai folosit procesoare Texas Instrument, printre altele și pe ultimele sale tablete. Moto 360 integrează un display LCD backlit de 1.5 inch, cu rezoluție de 320 x 290 pixeli, un senzor cardiac optic și acest ceas rezista scufundat în apă timp de 30 de minute. Să vedem și în ce măsură designul sau este customizabil, prin diferite curele, sau chiar carcase, dacă e posibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×