LG primește nu mai puțin de 9 premii Red Dot pentru interfața lui LG G3, Knock Code, webOS pe smart TV și altele

1.030 ori
<b>LG primește nu mai puțin de 9 premii Red Dot pentru interfața lui LG G3, Knock Code, webOS pe smart TV și altele</b>Premiile Red Dot sunt esențiale pentru companiile din domeniul tehnologiei de vârf, deoarece le recunosc meritele și evoluția tehnologică pe care au propagat-o în ultimul an. LG Electronics s-a ales cu nu mai puțin de 9 premii la ultima ediție Red...

Premiile Red Dot sunt esențiale pentru companiile din domeniul tehnologiei de vârf, deoarece le recunosc meritele și evoluția tehnologică pe care au propagat-o în ultimul an. LG Electronics s-a ales cu nu mai puțin de 9 premii la ultima ediție Red Dot, toate în secțiunea Communication Design.

Au primit premii funcții că Smart Keyboard sau Knock Code, dar și noua interfață a lui LG G3, cea minimalista pe care o comparăm cu HTC Sense 6.0 sau ASUS Zen UI în recenzia telefonului. De asemenea, platforma webOS pentru televizoarele LG a fost și ea premiată, pentru noutatea pe care o aduce în abordarea experienței smart TV și pentru interfața intuitivă bazată pe "cards". Premiile Red Dot au 3 categorii: Communication Design, Product Design și Design Concept.

Au existat 7096 de nominalizati la aceste premii, din 49 de țări și asta doar în categoria Communication Design. LG Smart Keyboard a debutat pe LG G3, având marele beneficiu că reduce erorile de input cu până la 75%. Personal aș fi premiat și Word Flow de pe Windows Phone 8.1, care permite o scriere foarte rapidă și eficientă. Knock Code e deja arhicunoscut și trademark LG, acea metodă de deblocare a ecranului unui terminal al companiei sud-coreene, prin ciocănirea pe display, sub forma unui pattern în gen cod morse.

Să vedem cine își va adjudeca și celelalte premii prestigioase ale anului: IDEA și iF Design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×