Ceasul telefon Cell Watch, un concept ID Group

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.209 ori
<b>Ceasul telefon Cell Watch, un concept ID Group</b>Daca sunteti in cautarea unui ceas telefon, designerii de la ID Group au o sugestie excelenta pentru dumneavoastra, sub forma terminalului Cell Watch. Acesta se afla din pacate doar in stadiul de concept, dar speram sa il vedem pe piata cat de curand....

Daca sunteti in cautarea unui ceas telefon, designerii de la ID Group au o sugestie excelenta pentru dumneavoastra, sub forma terminalului Cell Watch. Acesta se afla din pacate doar in stadiul de concept, dar speram sa il vedem pe piata cat de curand.

Remarcam imediat designul lui Cell Watch, care soseste cu taste numerice laterale, o idee originala si care usureaza tastarea numerelor de telefon. Handsetul/ceas este destinat utilizatorilor activi, astfel ca nu are rost sa sperati ca va sosi cu un display touch sau functii prea complexe, de vreme ce producatorul sau se asteapta sa faceti jogging in timp ce-l folositi.

Acest ceas telefon include functiile de baza ale ambelor gadgeturi pe care le combina, de la cronometru la (probabil) functie de trimitere a mesajelor text. Va fi interesant sa scriem un SMS pe acest terminal, fara a avea butoanele in fata, ci "ascunse" lateral, dar ne vom obisnui, doar suntem utilizatori "activi", nu-i asa?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×