Telefonul Casio Exilim W63CA cu camera de 8 megapixeli trece de FCC

Autor:  | Publicat în:  Casio 1.518 ori
<b>Telefonul Casio Exilim W63CA cu camera de 8 megapixeli trece de FCC</b>Iata inca un super-telefon japonez care probabil nu va iesi vreodata din Asia, fie ca Exilim W63CA este aprobat de catre FCC sau nu. Brandingul sau este similar cu cel al popularelor camere foto Casio Exilim, despre care ati auzit cu siguranta daca...

Iata inca un super-telefon japonez care probabil nu va iesi vreodata din Asia, fie ca Exilim W63CA este aprobat de catre FCC sau nu. Brandingul sau este similar cu cel al popularelor camere foto Casio Exilim, despre care ati auzit cu siguranta daca sunteti un impatimit al fotografiei.

Cea mai importanta dotare a handsetului este cu siguranta camera sa de 8 megapixeli, aceasta rezolutie fiind noul standard al telefoanelor care se vor lansa la finalul acestui an. Camera foloseste noul senzor Omivision, menit sa revolutioneze telefoanele axate pe fotografiere. Urmasul lui W53CA, W63CA este un telefon 3G cu clapeta, care soseste cu acelasi display de 800 x 480 pixeli.

Am putea vedea acest handset anuntat oricand in aceasta toamna, prin intermediul celor de la KDDI, ocupati recent cu expozitii de telefoane concept. Daca telefonul va parasi Japonia sau ba nu stim, dar el este testat pentru roaming global si fi pacat ca europenii si americanii sa fie doar amagiti cu specificatii si informatii despre acest terminal Casio.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×