Cel mai ciudat produs Google: ventilatorul anti transpirație care te anunță să te ferești de prietenii din zonă

588 ori
<b>Cel mai ciudat produs Google: ventilatorul anti transpirație care te anunță să te ferești de prietenii din zonă</b>Google a brevetat un gadget foarte ciudat, un soi de ventilator portabil care se atașează la corpul utilizatorului și are rolul de a reduce perspirația. El va și stropi corpul cu o substanță specială, plăcut mirositoare, care reduce mirosul de...

Google a brevetat un gadget foarte ciudat, un soi de ventilator portabil care se atașează la corpul utilizatorului și are rolul de a reduce perspirația. El va și stropi corpul cu o substanță specială, plăcut mirositoare, care reduce mirosul de transpirație.

Acest device e destinat celor care au fost la sala și nu au mai avut timp să treacă pe la dus, sau cei care au avut mult de umblat în oraș, la cămașă și costum, pe o temperatura de 40 de grade. Dacă rolul de deodorant și ventilator nu este de ajuns, atunci gadgetul se va conecta la rețelele de socializare și va găsi poziția pe harta a contactelor și prietenilor.

Apoi, el va va trasa o ruta pe harta, astfel încât să evitați acei prieteni sau contacte de mai sus. Ideea este să nu aveți un contact social jenant, la un moment de perspiratie maximă. Gadget-ul îi va scuti și pe cei din jurul de mirosul neplăcut, trasând o ruta ceva mai lăturalnică. Invenție ridicolă? Avem o alternativă... săpunul sau gelul de dus!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×