CEO-ul Google afirmă că programul Nexus va fi desfășurat în continuare alături de partenerii săi OEM

1.099 ori
<b>CEO-ul Google afirmă că programul Nexus va fi desfășurat în continuare alături de partenerii săi OEM</b>În luna februarie a acestui an aflam și despre dorința lui Sundar Pichai (CEO Google), ca terminalele Nexus să fie dezvoltate în totalitate de către companie, asta fără ajutorul partenerilor OEM. Ei bine, în cadrul conferinței Re/Code, acesta a schimbat

Dacă în luna februarie a acestui an aflam despre dorința lui Sundar Pichai (CEO Google), ca terminalele Nexus să fie dezvoltate în totalitate de către companie, fără ajutorul partenerilor săi, iată că astăzi primim un soi de update asupra acestui subiect. În cadrul conferinței Re/code, CEO-ul Google a vorbit și despre viitorul platformei Nexus.

Astfel, descoperim faptul că Google va continua dezvoltarea de terminale alături de producătorii OEM consacrați, dar cu toate acestea, vom vedea o implicare mai mare a companiei în ceea ce privește hardware-ul, dar și design-ul viitoarele modele din gama Nexus ce vor ajunge pe piață. 

Pentru acest an, mai toate zvonurile indică HTC drept firma ce va încheia un contract pentru producerea noilor smartphone-uri Nexus care vor adopta sistemul de operare Android 7.0 la bord. De asemenea, aflăm că Google își va dedica eforturile proprii pentru dezvoltarea unor proiecte ca Google Home și Chromecast. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×