Oppo Mirror 3 lansat acum și pe piața chineză sub denumirea de Oppo 3000

628 ori
<b>Oppo Mirror 3 lansat acum și pe piața chineză sub denumirea de Oppo 3000</b>Astăzi, cei de la Oppo au dezvăluit un nou smartphone mid-range, anunț ce a avut loc în mediul online, fără a fi pregătit un eveniment special. Aflăm că acest device este practic o versiune destinată pieței chineze a lui Oppo Mirror 3, terminal...

Astăzi, cei de la Oppo au dezvăluit un nou smartphone mid-range, anunț ce a avut loc în mediul online, fără a fi pregătit un eveniment special. Aflăm că acest device este practic o versiune destinată pieței chineze a lui Oppo Mirror 3, terminal anunțat chiar la mijlocul lunii trecute în Vietnam.

Acesta sosește cu un display HD de 4.7 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz (64-bit), un GPU Adreno 306, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins prin intermediul unui card microSD de până la 128 GB. Pe partea de fotografie avem la dispoziție un senzor foto principal de 8 megapixeli (Sony IMX179) și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Oppo 3000

Oppo a introdus pe acest model suport pentru rețele GSM, 3G și 4G, NFC, Bluetooth 4.0, două sloturi SIM și o baterie de 2.000 mAh. Oppo 3000 rulează  sistemul de operare Android 4.4 KitKat bazat pe interfața customizată Color OS 2.01 și este deja disponibil la vânzare pentru un preț de 250$.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×