Cel mai drăguţ viral al zilei: un copil şi-a făcut propriul telefon Pixel din carton şi i-a testat rezistenţa (Video)

866 ori
<b>Cel mai drăguţ viral al zilei: un copil şi-a făcut propriul telefon Pixel din carton şi i-a testat rezistenţa (Video)</b>E vară, e cald şi e cazul să ne mai domolim frenezia cu care consumăm şi disecam leak-uri şi subiecte legate de războiul SUA-China. Aşa că am găsit un rival haios, realizat de un copil care vrea să fie următorul JerryRigEverything

E vară, e cald şi e cazul să ne mai domolim frenezia cu care consumăm şi disecam leak-uri şi subiecte legate de războiul SUA-China. Aşa că am găsit un rival haios, realizat de un copil care vrea să fie următorul JerryRigEverything.

Pixel din carton

Numelele canalului YouTube este Little Tesla, iar micuţul are doar 381 de abonaţi. Cu toate acestea clipul său a ajuns viral şi a fost preluat de marile publicaţii tech, ajungând la 19.000 de vizualizări. Chiar şi JerryRigEverything i-a lăsat un comentariu, crescându-i popularitatea. În clip vedem cum cel mic a construit un telefon Pixel din carbon şi îl taie pe lateral cu cutterul, fix ca Jerry.

A reţinut toate micile detalii amintite de Jerry, precum zgârierea "cititorului de amprente" cu cutterul, testând apoi apăsarea sa pentru autentificarea. Avem şi un test de zgâriere de ecran cu câteva scobitori în loc de acele vârfuri ascuţite. Ne aşteaptă şi un bend test la final, cu o voce angelică, care creşte carisma cu 1000%. Micuţul are maxim 6 ani cred, dar face o treabă excelentă şi e foarte natural.

Juniorul nu s-a oprit aici, ci a făcut şi un test de înlocuire a bateriei pe acelaşi "Pixel". Ne place să vedem şi astfel de exemple de copii, care sunt viitorul nostru al tuturor şi care de mici au deprins atracţia pentru tehnologie şi lucrul cu telefoane, fie ele şi imaginare. Iar "macheta" de carton a lui Pixel din 2016 nu e chiar cea mai rea din lume, față de ce făceam noi la lucru manual în generală.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×