Misteriosul smartphone Sony Xperia cu 6 senzori foto în spate apare din nou; Aflăm specificațiile camerei

1.731 ori
<b>Misteriosul smartphone Sony Xperia cu 6 senzori foto în spate apare din nou; Aflăm specificațiile camerei</b>Chiar în urmă cu o săptămână aflam și vestea că japonezii de la Sony iau în calcul dezvoltarea unui smartphone cu 6 camere foto în spate, device pe care îl vedeam reprezentat și într-o randare. Astăzi aceeași sursă care

Chiar în urmă cu o săptămână aflam și vestea că japonezii de la Sony iau în calcul dezvoltarea unui smartphone cu 6 camere foto în spate, device pe care îl vedeam reprezentat și într-o randare. Astăzi aceeași sursă care ne-a dezvăluit anterior informațiile despre device și anume @Samsung_News_ ne aduce detalii proaspete legate de componența acestui modul foto deosebit.

Xperia

Vedem în primul rând și o randare actualizată a acestui smartphone misterios care păstrează formatul alungit de la Xperia 1, așadar ecranul 21:9 rămâne la posturi. Avem un panou frontal cu muchii laterale înguste și margini sus-jos simetrice. În spate se află un modul dreptunghiular care găzduiește cei 6 senzori foto și alături vedem bliț-ul LED.

Sony Xperia

Aflăm că în zona frontală în acea margine destul de îngustă se află un setup de cameră foto duală. Aici este inclus un senzor principal de 10 megapixeli și unul secundar de 0.3 mpx, de tip 3D Time of Flight care ajută cu focalizarea. În spate sunt totuși lucrurile interesante, acolo un modul generos de 6 camere foto își face apariția.

Sony Xperia

Aici descoperim un setup foarte interesant pe hârtie, dar din păcate nu avem informații exacte despre ce face fiecare senzor în parte astfel că putem doar specula pe seama acestora. Printre acești senzori se află și unul de 48 mpx, probabil cel principal care va livra imagini la o rezoluție de 12 megapixeli pe seama tehnologiei Pixel Binning. Există un senzor 3D ToF alături și probabil mai întâlnim camere ultra-wide, macro și poate chiar unele speciale pentru captura video în acest modul.

Componență foto:

  • 20 mpx (f/2.4)
  • 48 mpx (f/1.2 - f/2.4)
  • 16 mpx (f/2.4)
  • 8 mpx (f/2.4)
  • 12 mpx (f/1.2 - f/2.4)
  • 0.5 mpx ToF 3D

Momentan acest smartphone este doar în stadiul de proiect și nu se știe dacă Sony va grăbi dezvoltarea sa prea curând. Totuși, din câte am văzut nu este nevoie de un număr atât de mare de camere foto pe un smartphone pentru a se livra o calitate de top a fotografiilor, Pixel 3 fiind exemplul clar de dat în această situație. Pe de altă parte, Nokia 9 Pureview cu ale sale 5 camere foto nu a convins pe nimeni...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×