Cel mai ieftin smartphone din lume se numește Mogu Tiger S2 și are procesor dual core; Costă 49 de dolari!

Autor:  | Publicat în:  Mogu 1.705 ori
<b>Cel mai ieftin smartphone din lume se numește Mogu Tiger S2 și are procesor dual core; Costă 49 de dolari!</b>Mogu Tiger S2 e un telefon din China despre care nu am fi auzit vreodată, dacă nu avea incredibilul preț de 49 de dolari. îl catalogăm drept smartphone deoarece are procesor dual core și dotări care nu sunt deloc rele pentru un asemenea preț....

Mogu Tiger S2 e un telefon din China despre care nu am fi auzit vreodată, dacă nu avea incredibilul preț de 49 de dolari. îl catalogăm drept smartphone deoarece are procesor dual core și dotări care nu sunt deloc rele pentru un asemenea preț.

Handsetul rulează Android, este un model dual SIM, deblocat și operând în orice rețea compatibilă. Evident, terminalul are șanse de 99.99% să rămână doar în China, cum se întâmplă cu majoritatea modelelor de acest gen. Tiger S2 rulează Android 2.3 Gingerbread, versiune destul de veche a OS-ului mobil Google, dar îl iertăm pentru acest defect, la un asemenea preț.

Mogu Tiger S2

Mai aflați că Mogu Tiger S2 vine cu un ecran touch de 4 inch, cu rezoluție necunoscută, dar probabil undeva pe la 480 x 800 pixeli, procesor dual core de 1.2 GHz, GPS, Bluetooth, radio FM și WiFi. Telefonul funcționează în regim dual SIM dual standby și costă cam cât un featurephone Nokia, adică 37 de euro, dacă vreți o conversie. Când vor ajunge și la noi astfel de modele?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×