Zvonuri despre următorul flagship Nokia: CatWalk va avea baterie de 2000 mAh, cameră PureView, ecran OctaOLED

1.324 ori
<b>Zvonuri despre următorul flagship Nokia: CatWalk va avea baterie de 2000 mAh, cameră PureView, ecran OctaOLED</b>Auzisem de luni bune de Nokia CatWalk, nume de cod pentru următorul cameraphone flagship al finlandezilor și iată că azi aflăm noi informații despre terminal. Detaliile vin de la un celebru blogger italian numit Flavio, care ar fi descoperit...

Auzisem de luni bune de Nokia CatWalk, nume de cod pentru următorul cameraphone flagship al finlandezilor și iată că azi aflăm noi informații despre terminal. Detaliile vin de la un celebru blogger italian numit Flavio, care ar fi descoperit specificațiile acestui model.

Se pare că telefonul va sosi în data de 15 mai și aflați că el vine cu cameră Pureview de 8.7 megapixeli. Dotările sale, conform zvonurilor includ un display OctaOLED de 4.5 inch, cu rezoluție 1280 x 768 pixeli, o carcasă cu grosime de 8.4 mm și o baterie de 2000 mAh. Nokia Catwalk cântărește 132 de grame, dispune de 1 GB RAM, iar carcasa sa este fabricată din aluminiu.

Zvonuri despre următorul flagship Nokia: Catwalk va avea baterie de 2000 mAh, camera Pureview, ecran OctaOLED
concept

Handsetul se bazează pe un procesor dual core Snapdragon S4 de 1.5 GHz și dispune de 16 GB memorie internă. Dacă lansarea acestui model va avea loc la jumătatea lui mai, se speculează că sosirea în magazine are loc către finalul lui iunie. Interesant e că spre finalul zvonurilor același blogger menționează și telefonul Nokia EOS, care va veni cu cameră de 41 megapixeli și ar putea debuta tot în mai. Vom avea luna viitoare 2 noi hituri Nokia?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×