Cel mai "ieftin" telefon Nokia N95 cu diamante

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.496 ori
<b>Cel mai "ieftin" telefon Nokia N95 cu diamante</b>Nu ne socheaza faptul ca exista o companie care a produs un Nokia N95 incrustat cu diamante, dar ne mira cat de neplacut privirii poate deveni acesta, cu un look chiar "ieftin" datorat pietrelor pretioase. Fatada handsetului este fabricata din argint,...

Nu ne socheaza faptul ca exista o companie care a produs un Nokia N95 incrustat cu diamante, dar ne mira cat de neplacut privirii poate deveni acesta, cu un look chiar "ieftin" datorat pietrelor pretioase.

Fatada handsetului este fabricata din argint, incrustat cu diamante de 4.42 carate, calitate VS1, culoare G-H. Produsul apartine celor de la Continental Mobiles care subliniaza faptul ca fiecare dintre diamantele telefonului este scos din mina in mod natural si slefuit de catre persoane specializate.

Pretul lui Nokia N95, editia cu diamante se va ridica la 12.500 de euro, destul incat sa cucereasca staruri ca P. Diddy, Paris Hilton sau ... Adrian Mutu. Ce inseamna aceasta suma? Practic, handsetul valoreaza cat 33 de telefoane iPhone 3G si veti ramane si cu "rest" dupa aceasta conversie. Din pacate diamantele nu sunt intotdeauna simbolul elegantei, daca sunt folosite pentru a "imfrumuseta" un handset care nu mai are nevoie de imbunatatiri si mai poate fi doar "stricat" la capitolul look.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×