Cel mai mare phablet Windows Phone lansat În cadrul Computex 2014; acesta se numește Wistron Tiger și vine cu un display Full HD de 6.45 inch (Video)

857 ori
<b>Cel mai mare phablet Windows Phone lansat În cadrul Computex 2014; acesta se numește Wistron Tiger și vine cu un display Full HD de 6.45 inch (Video)</b>Deși pe piață vedem din ce în ce mai multe terminale Android cu display-uri foarte mari, un astfel de exemplu fiind Samsung Galaxy W (7 inch), în cazul device-urilor ce rulează Windows Phone dimensiunile au fost de maxim 6 inch, asta până acum....

Deși pe piață vedem din ce în ce mai multe terminale Android cu display-uri foarte mari, un astfel de exemplu fiind Samsung Galaxy W (7 inch), în cazul device-urilor ce rulează Windows Phone dimensiunile au fost de maxim 6 inch, asta până acum. în cadrul evenimentului Computex 2014, ODM-ul taiwanez Wistron a lansat phablet-ul WP 8.1 de 6.45-inch numit Tiger Windows Phone.

Wistron Tiger dispune de un display Full HD de 6.45 inch și de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2.3 GHz. Aflăm că acest phablet este realizat dintr-o carcasă subțire din aluminiu și faptul că se utilizează butoane de navigare on-screen.

Wistron Tiger

Cu toate acestea, ni se aduce la cunoștiință că terminalul în cauză este pentru moment la stadiul de prototip, iar carcasa și specificațiile sale se pot schimba odată ajuns în procesul de producție în masă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×