Ericsson revine! Are În plan lansarea pe piață de chipuri LTE la prețuri de doar 17$

713 ori
<b>Ericsson revine! Are În plan lansarea pe piață de chipuri LTE la prețuri de doar 17$</b>Potrivit unui raport Bloomberg, producătorul suedez de soluții și tehnologii de comunicații Ericsson, are o nouă strategie pentru a reveni pe piața de terminale mobile. Planul acestora este de a lansa un chip LTE 4G destinat smartphone-urilor, chip...

Potrivit unui raport Bloomberg, producătorul suedez de soluții și tehnologii de comunicații Ericsson, are o nouă strategie pentru a reveni pe piața de terminale mobile. Planul acestora este de a lansa un chip LTE 4G destinat smartphone-urilor, chip ce va ajunge pe piață la un preț de doar 17$.

Astfel, compania va evita competiția cu marii producători de smartphone-uri pe piață, dar totodată vor obține și venituri destul de mari din vânzarea acestor componente. Cu toate acestea, Ericsson ar putea întâmpina greutăți în ceea ce privește afirmarea pe piață cu noile chipuri în special datorită unor producători ca și Qualcomm, companie ce anul trecut a deținut 92% din cota de piață a componentelor pe care Ericsson are în plan să le producă în perioada următoare.

Bjoern Ekelung, directorul Departamentului de Strategie și Ecosistem Ericsson a declarat faptul că este o piață destul de mare ce numără anual peste 1 miliard de smartphone-uri. Astfel, noii jucători pot avea un loc asigurat pe piață. Aceasta a mai adăugat și că ecosistemul mobil are nevoie de mai mulți jucători la nivel global. Rămâne de văzut dacă Ericsson va reuși sau nu să atragă producătorii de terminale mobile cu aceste noi chipuri LTE.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×