Roadmap-ul Nokia pentru perioada 2014-2015 scapă pe web; terminale cu nume de cod Superman, Tesla și McLaren

1.244 ori
<b>Roadmap-ul Nokia pentru perioada 2014-2015 scapă pe web; terminale cu nume de cod Superman, Tesla și McLaren</b>Pe lângă imaginile cu device-uri încă nelansate postate în permieră de către zvonacul @evleaks, acesta din urmă ne oferă detalii și cu privire la planurile unor companii în ceea ce privește lansările de terminale pentru o anumită perioadă...

Pe lângă imaginile cu device-uri încă nelansate postate în permieră de către zvonacul @evleaks, acesta din urmă ne oferă detalii și cu privire la planurile unor companii în ceea ce privește lansările de terminale pentru o anumită perioadă de timp. Un astfel de roadmap a fost dezvăluit de curând de către @evleaks, roadmap ce prezintă posibilele terminale Nokia ce vor fi lansate pe piață în viitor.

Aflăm că roadmap-ul Nokia pentru anul 2014 conține unele nume de terminale pe care le-am văzut deja lansate, cum ar fi Nokia Lumia 930 sau Nokia Lumia 635, dar și unele terminale mult așteptate. Printre acestea se numără Nokia Lumia 530, terminal mid-end ce se va lansa în această vară ca un succesor pentru popularul Lumia 520.

De asemenea, planurile pentru 2014 includ și o serie de terminale cu nume de super-eroi și de mașini sport. Avem un posibil device mid-range cu numele de cod Tesla, un alt mid-range Superman și un terminal flagship McLaren ce va sosi în perioada sărbătorilor de iarnă cu o interfață touch 3D.

Trecând la anul 2015, ni se prezintă o serie de nume de smartphone-uri mid-range/flagship, cât și numele de cod pentru un viitor phablet. Acestea vor purta numele de cod Makepeace, Dempsey, Cityman și Talkman.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×