Roadmap-ul Nokia pentru perioada 2014-2015 scapă pe web; terminale cu nume de cod Superman, Tesla și McLaren

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.151 ori
<b>Roadmap-ul Nokia pentru perioada 2014-2015 scapă pe web; terminale cu nume de cod Superman, Tesla și McLaren</b>Pe lângă imaginile cu device-uri încă nelansate postate în permieră de către zvonacul @evleaks, acesta din urmă ne oferă detalii și cu privire la planurile unor companii în ceea ce privește lansările de terminale pentru o anumită perioadă...

Pe lângă imaginile cu device-uri încă nelansate postate în permieră de către zvonacul @evleaks, acesta din urmă ne oferă detalii și cu privire la planurile unor companii în ceea ce privește lansările de terminale pentru o anumită perioadă de timp. Un astfel de roadmap a fost dezvăluit de curând de către @evleaks, roadmap ce prezintă posibilele terminale Nokia ce vor fi lansate pe piață în viitor.

Aflăm că roadmap-ul Nokia pentru anul 2014 conține unele nume de terminale pe care le-am văzut deja lansate, cum ar fi Nokia Lumia 930 sau Nokia Lumia 635, dar și unele terminale mult așteptate. Printre acestea se numără Nokia Lumia 530, terminal mid-end ce se va lansa în această vară ca un succesor pentru popularul Lumia 520.

De asemenea, planurile pentru 2014 includ și o serie de terminale cu nume de super-eroi și de mașini sport. Avem un posibil device mid-range cu numele de cod Tesla, un alt mid-range Superman și un terminal flagship McLaren ce va sosi în perioada sărbătorilor de iarnă cu o interfață touch 3D.

Trecând la anul 2015, ni se prezintă o serie de nume de smartphone-uri mid-range/flagship, cât și numele de cod pentru un viitor phablet. Acestea vor purta numele de cod Makepeace, Dempsey, Cityman și Talkman.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×