Cel mai nou firmware iPhone a fost hackuit! 1.1.3 disponibil!

1.292 ori
<b>Cel mai nou firmware iPhone a fost hackuit! 1.1.3 disponibil!</b>In cazul in care sunteti posesorul unui iPhone si v-a fost teama sa faceti update-ul oficial la (aproape inutila) versiune 1.1.3, a venit momentul sa va bucurati de feature-urile acesteia, in varianta sa hackuita. Echipa de hackeri care a realizat acest...

In cazul in care sunteti posesorul unui iPhone si v-a fost teama sa faceti update-ul oficial la (aproape inutila) versiune 1.1.3, a venit momentul sa va bucurati de feature-urile acesteia, in varianta sa hackuita.

Echipa de hackeri care a realizat acest firmware "spart" a fost condusa de catre "ilustrul" Nate True, care ne dezvaluie o lume a aplicatiilor third party compatibile cu celebrul iPhone. O serie de politici ale hackerilor si relatia dintre Nate si iPhone Team Dev, fac ca acest firmware sa fie deocamdata disponibil doar pentru utilizatorii de OS-uri Windows cu iPhone-uri ce folosesc variantele piratate ale firmware-urilor precedente.

Cei de la engadgetmobile testeaza chiar acum noul firmware, deci ne asteptam la update-uri, critici, laude si eventuale feature-uri surpriza ale acestui nou software. O versiune compatibila Mac va fi lansata in curand, cat despre cea actuala, se pare ca unul dintre utilizatorii care a testat varianta hackuita de 1.1.3 a avut probleme cu reteaua EDGE si a constatat ca au disparut cateva iconuri third party de pe ecranul sau. Mai multe informatii despre acest firmware, odata cu descoperirile celor de la engadgetmobile.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×