Cel mai nou firmware iPhone a fost hackuit! 1.1.3 disponibil!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.231 ori
<b>Cel mai nou firmware iPhone a fost hackuit! 1.1.3 disponibil!</b>In cazul in care sunteti posesorul unui iPhone si v-a fost teama sa faceti update-ul oficial la (aproape inutila) versiune 1.1.3, a venit momentul sa va bucurati de feature-urile acesteia, in varianta sa hackuita. Echipa de hackeri care a realizat acest...

In cazul in care sunteti posesorul unui iPhone si v-a fost teama sa faceti update-ul oficial la (aproape inutila) versiune 1.1.3, a venit momentul sa va bucurati de feature-urile acesteia, in varianta sa hackuita.

Echipa de hackeri care a realizat acest firmware "spart" a fost condusa de catre "ilustrul" Nate True, care ne dezvaluie o lume a aplicatiilor third party compatibile cu celebrul iPhone. O serie de politici ale hackerilor si relatia dintre Nate si iPhone Team Dev, fac ca acest firmware sa fie deocamdata disponibil doar pentru utilizatorii de OS-uri Windows cu iPhone-uri ce folosesc variantele piratate ale firmware-urilor precedente.

Cei de la engadgetmobile testeaza chiar acum noul firmware, deci ne asteptam la update-uri, critici, laude si eventuale feature-uri surpriza ale acestui nou software. O versiune compatibila Mac va fi lansata in curand, cat despre cea actuala, se pare ca unul dintre utilizatorii care a testat varianta hackuita de 1.1.3 a avut probleme cu reteaua EDGE si a constatat ca au disparut cateva iconuri third party de pe ecranul sau. Mai multe informatii despre acest firmware, odata cu descoperirile celor de la engadgetmobile.com.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×