Cel mai nou telefon BLU - BLU Vivo 4.8 HD - ar face un Lumia gelos prin culorile sale; Costă doar 250 de dolari

1.775 ori
<b>Cel mai nou telefon BLU - BLU Vivo 4.8 HD - ar face un Lumia gelos prin culorile sale; Costă doar 250 de dolari</b>Trendul telefoanelor colorate a devenit popular datorită seriei Lumia, dar și lui iPhone 5C, iar acum tot mai mulți producători de terminale Android profită de această modă. Printre ei se numără și BLU, companie din China care tocmai a lansat un...

Trendul telefoanelor colorate a devenit popular datorită seriei Lumia, dar și lui iPhone 5C, iar acum tot mai mulți producători de terminale Android profită de această modă. Printre ei se numără și BLU, companie din China care tocmai a lansat un nou handset din gama VIVO.

Dacă nu mă înșel aceasta este aceeași gamă de telefoane care include și primul smartphone cu ecran 2K din lume, Vivo Xplay 3S. Ei bine, acum avem de-a face cu un nou venit numit Vivo 4.8 HD, care rulează Android 4.2 și vine în nuanțe fistichii. Printre ele se număra roz neon sau galben verzui. Telefonul încorporează un display Super AMOLED de 4.8 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli.

La interior avem un procesor quad core MediaTek de 1.5 GHz, 1 GB RAM și 16 GB memorie internă. Același BLU Vivo 4.8 HD folosește o cameră de 8 megapixeli în spate, o cameră frontală de 5 megapixeli și înghesuie aceste dotări într-o carcasă cu grosime de doar 6.9 mm. Cel mai atractiv aspect aici e prețul, de doar 249 de dolari, fără abonament.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×