Iata specificatiile lui Samsung Galaxy S5 in viziunea celor mai pertinenti analisti: KGI Research

2.181 ori
<b>Iata specificatiile lui Samsung Galaxy S5 in viziunea celor mai pertinenti analisti: KGI Research</b>Analiștii de la KGI Research au lansat o serie de predicții cu privire la următorul flagship Samsung, Galaxy S5. E vorba despre specificațiile terminalului, care ar urma să sosească în două versiuni. &nbsp; Cea standard va avea 2 GB RAM și un...

Analiștii de la KGI Research au lansat o serie de predicții cu privire la următorul flagship Samsung, Galaxy S5. E vorba despre specificațiile terminalului, care ar urma să sosească în două versiuni.

Cea standard va avea 2 GB RAM și un procesor quad core Qualcomm MSM8974AC, sau un 8 core Samsung Exyos 5422, plus 2 GB și cameră frontală de 2 MP, în vreme ce cameră din spate va avea rezoluție de 16 MP. Ecranul va fi un AMOLED Full HD de 5.2 inch și se pare că va exista o a doua versiune premium, cu un procesor upgradat Exynos 5430 și un panou AMOLED 2K, dar și 3 GB RAM.

Experții confirmă și includerea unui scanner pentru amprente, care să rivalizeze cu cel de pe iPhone 5s. Documentul menționează și suport pentru gesturi 3D, probabil noi modalități de control prin intermediul inclinării telefonului, a mișcării mâinilor și ochilor. Cum vi se par aceste specificații?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×