Cel mai subtire LCD din lume soseste de la Samsung

1.117 ori
<b>Cel mai subtire LCD din lume soseste de la Samsung</b>Marimea conteaza, iar in cazul ecranelor de tip LCD, mai putin inseamna mai mult. Samsung a doborat orice record cu noul lor ecran pentru telefoanele slim care are o grosime de 0.74mm. Regele telefoanelor slim si-a anuntat noul model, cu un ecran si mai...

Marimea conteaza, iar in cazul ecranelor de tip LCD, mai putin inseamna mai mult. Samsung a doborat orice record cu noul lor ecran pentru telefoanele slim care are o grosime de 0.74mm.

Regele telefoanelor slim si-a anuntat noul model, cu un ecran si mai subtire, de 0.74mm si pentru a va face o idee despre grosimea sa, ecranul telefonului din imagine (UE 5.9) este de 3 ori mai gros decat cel de abia lansat, avand 1.9mm. Grosimea unui telefon inseamna mai mult hardware, iar mai mult hardware inseamna mai multe feature-uri de noua generatie.

Rezolutia acestui nou ecran va fi de 320x240, aceasta devenind deja un standard pentru telefoanele din seria Ultra. Mai aproape de realitatea cotidiana, un ecran "gros" de 0.82 mm va fi folosit pentru telefoanele din seria UE II, care vor aparea de abia la jumatatea acestui an. Ne intrebam unde se vor opri producatorii, acum cand e-paper a devenit o solutie, iar un ecran subtire cat un varf de ac nu pare un concept SF.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×