Proiectorul mobil Neochroma, un prototip de succes

1.111 ori
<b>Proiectorul mobil Neochroma, un prototip de succes</b>Proiectoarele mobile sau micro-proiectoarele nu mai reprezinta o noutate de mult timp, dar compania Neochroma Ltd. a incercat o abordare mai simpla dorind sa transpuna pe ecranele mari, ceea ce vedem pe LCD-urile telefoanelor noastre. Nu va asteptati la...

Proiectoarele mobile sau micro-proiectoarele nu mai reprezinta o noutate de mult timp, dar compania Neochroma Ltd. a incercat o abordare mai simpla dorind sa transpuna pe ecranele mari, ceea ce vedem pe LCD-urile telefoanelor noastre.

Nu va asteptati la mii de ore de citit manuale pentru un software revolutionar incorporat pe un hardware si mai revolutionar, care face acelasi lucru ca si concurentii sai. Pur si simplu va trebui sa va puneti telefonul (preferabil cu clapeta) deasupra unui dispozitiv cu oglinzi si apoi sa lasati gadgetul sa isi faca treaba.

Detallile despre inventia celor de la Neochroma sunt destul de neclare, dar stim ca produsul final ar trebui sa aiba 4- x 2- x 1.2 inch si sa foloseasca o tehnologie stereoscopica. Imaginea finala va fi comparabila cu aceea vizibila pe un monitor de 19 inch privit de la o distanta de 30 de inch. Modelul a fost deja testat cu telefonul Sharp 904SH, acesta din urma fiind declarat compatibil.

Nu se cunoaste la ora actuala o lista completa de telefoane compatibile, dar cu siguranta produsul celor de la Neochroma va fi util celor ce doresc sa obtina maximul de la micul lor ecran LCD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×