Gigabyte U60 UMPC va fi prezentat la CeBIT 2007

1.255 ori
<b>Gigabyte U60 UMPC va fi prezentat la CeBIT 2007</b>Gigabyte ne va da detalii in curand despre noul sau model UMPC, la conventia CeBit desfasurata in Germania, in acest an. Denumit Gigabyte U60, acest terminal UMPC va avea o abordare inovativa a clasicei tastaturi slide-out, avand si un procesor mobil Via...

Gigabyte ne va da detalii in curand despre noul sau model UMPC, la conventia CeBit desfasurata in Germania, in acest an.

Denumit Gigabyte U60, acest terminal UMPC va avea o abordare inovativa a clasicei tastaturi slide-out, avand si un procesor mobil Via C7M. U60 va fi dotat cu un ecran de 6.5 inch, avand o rezolutie de 800x600 pixeli. Surpriza vine de la hardurile destul de mari pentru un astfel de gadget (20 sau 30 de GB), pe care veti putea stoca informatiile de care aveti nevoie, muzica sau filmele preferate.

Telefonul va mai fi dotat si cu Wi-Fi si 2 porturi USB si un reader de carduri de memorie SD/MMC. Aceste date impresionante nu sunt de ajuns sa va convinga sa cumparati acest telefon, avand in vedere ca multi utilizatori pun accent pe design, iar la acest capitol U60 nu pare a fi chiar ultimul racnet, in special in era touch-screen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×