Cel mai subțire telefon din lume detronat! Noul campion este Samsung Galaxy S2 - iată prima imagine!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 5.154 ori
<b>Cel mai subțire telefon din lume detronat! Noul campion este Samsung Galaxy S2 - iată prima imagine!</b>Ceea ce vedeți mai jos este prima imagine oficială de pe Internet cu Samsung Galaxy S2, care vine la pachet cu câteva informații foarte interesante despre smartphone. Pe lângă faptul că avem de-a face cu un telefon dual core, cu un display foarte...

Ceea ce vedeți mai jos este prima imagine oficială de pe Internet cu Samsung Galaxy S2, care vine la pachet cu câteva informații foarte interesante despre smartphone. Pe lângă faptul că avem de-a face cu un telefon dual core, cu un display foarte performant, acest telefon este oficial cel mai subțire din lume.

Precedentul campion este Sony Ericsson Xperia Arc, cu o grosime de 8.7mm (în cel mai subțire punct, la mijlocul său) și iată că acum acesta a fost detronat de Galaxy S2, cu o grosime de doar 8.49mm. Vă reamintim că smartphone-ul va fi anunțat oficial mâine în cadrul unui eveniment ce precedă Mobile World Congress 2011 și are loc în Barcelona.

în ce privește noua listă de dotări a telefonului, aceasta se potrivește cu cea de ieri și include un ecran Super AMOLED Plus de 4.3 inch, un procesor dual core de 1GHz și Android 2.3. în rest, dotările sunt cele standard, la capitolul conectivitate: HSPA+, Bluetooth, WiFi 802.11 b/g/n. Oare ce companie va produce următorul handset cu talie ultra-subtire? LG, HTC, Motorola?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×