Samsung Nexus S, gata de lansare prin Vodafone și alți operatori europeni

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.173 ori
<b>Samsung Nexus S, gata de lansare prin Vodafone și alți operatori europeni</b>Samsung Nexus S se pregătește să cucerească Europa, după ce a realizat premiera la finalul anului, fiind primul telefon cu Android 2.3 Gingerbread la bord. Ei bine, aflăm că Vodafone va fi operatorul preferat de Google și Samsung pentru această...

Samsung Nexus S se pregătește să cucerească Europa, după ce a realizat premiera la finalul anului, fiind primul telefon cu Android 2.3 Gingerbread la bord. Ei bine, aflăm că Vodafone va fi operatorul preferat de Google și Samsung pentru această lansare, cel puțin în Europa, dar există și alte variante.

în Germania, telefonul va fi vândut prin Vodafone și Phone House, în Australia va exista un parteneriat cu același Vodafone, ca și în Cehia. în Elveția, terminalul va sosi prin Swisscom, în vreme ce în Austria el va fi inclus în oferta lui A1, iar în Franța va fi oferit de SFR. în Rusia nu este cunoscut încă operatorul selectat, dar știm că telefonul va sosi pe piață la mijlocul lunii martie.

Vă reamintim că avem acest smartphone în teste și vom reveni cu o recenzie completă, care vă va face cu siguranță fani Android 2.3, în vreme ce ne pregătim de lansările internaționale ale primelor tablete cu Android 3.0.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×