Cel mai subțire telefon din lume e acum și cel mai bun music phone: Vivo X5 Max vine cu Hi-Fi 2.0 și atinge 120 de decibeli!

944 ori
<b>Cel mai subțire telefon din lume e acum și cel mai bun music phone: Vivo X5 Max vine cu Hi-Fi 2.0 și atinge 120 de decibeli!</b>Se pare că Vivo nu a avut doar intenția de a lansa cel mai subțire telefon din lume, ci și un music phone foarte performant, sub forma lui Vivo X5 Max. Acest model vine cu acustică Hi-Fi 2.0 și aparent e capabil să ajungă la 120 de decibeli....

Se pare că Vivo nu a avut doar intenția de a lansa cel mai subțire telefon din lume, ci și un music phone foarte performant, sub forma lui Vivo X5 Max. Acest model vine cu acustică Hi-Fi 2.0 și aparent e capabil să ajungă la 120 de decibeli.

Acest handset este de fapt un phablet, cu ecran de 5.5 inch Super AMOLED și el măsoară doar 4.75 mm în grosime. Identitatea muzicală a telefonului e confirmată și de aplicația Karaoke preinstalata pe Vivo X5 Max, dar și de chipul Yamaha YSS-205X, care asigură o acustică perfectă. Telefonul costă 485 de dolari și debutează în magazine pe 22 decembrie, cel puțin în China.

Cel mai subțire telefon din lume e acum și cel mai bun music phone: Vivo X5 Max vine cu Hi-Fi 2.0 și atinge 120 de decibeli!

HiFi 2.0 aduce o scădere a distorsionării sunetului, o claritate mai bună și multiple nivele de amplificare. Distorsionarea medie scade cu 10 dB, iar acest model păstrează aproape intactă calitatea înregistrărilor de studio la melodii. știu că telefoanele LG din ultimul an se lăudau cu suport HiFi, dar e bine să vedem această funcție și pe modele mai accesibile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×