Samsung Galaxy A7 are specificații peste așteptări; Poate surâde mai mult decât Galaxy Alpha, vine cu talie ultraslim

1.052 ori
<b>Samsung Galaxy A7 are specificații peste așteptări; Poate surâde mai mult decât Galaxy Alpha, vine cu talie ultraslim</b>Sunt sigur că știți că Samsung Galaxy Alpha a fost startul unei serii de telefoane de la Samsung, Seria A, care a integrat margini metalice, specificații bune pentru telefoane midrange și... prețuri destul de mari. După Galaxy A3 și A5, recent a...

Sunt sigur că știți că Samsung Galaxy Alpha a fost startul unei serii de telefoane de la Samsung, Seria A, care a integrat margini metalice, specificații bune pentru telefoane midrange și... prețuri destul de mari. După Galaxy A3 și A5, recent a fost detaliat și Galaxy A7, iar azi aflăm mai multe informații despre device.

 
Descoperim astfel că noul model A va veni cu un procesor octa core Exynos 5433, același de pe Galaxy Note 4. Și asta în vreme ce Galaxy A3 și A5 foloseau chipseturi Snapdragon 410, deci creșterea de putere de procesare este evidenta. Existau și zvonuri că Galaxy A7 va folosi un procesor Snapdragon 615, dar Exynos 5433 ar fi o soluție mai puternică și ar fi tactat la 1.8 GHz pentru core-urile A57 și la 1.3 GHz pentru cele A53.
 
Samsung Galaxy A7 ar urmă să vina și cu un display Full HD de 5.5 inch, iar acest handset va include și 2 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli în spate și o cameră frontala de 5 MP. Vom avea la bord și 16 GB stocare, o baterie de 2600 mah, iar talia acestui model va fi mai subțire decât la celelalte terminale din seria A, ajungând la 6.3 mm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×